Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Το Πορτρέτο της εβδομάδας: Colton Haynes!





O Colton Haynes είναι ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια των αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών τα τελευταία χρόνια. Προτού όμως δούμε την πορεία του στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών θα ήταν καλό να γίνει μια επισκόπηση στο βιογραφικό του.


Ο νεαρός ηθοποιός γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1988 στη πόλη Wichitas του Kansas των ΗΠΑ. Τελείωσε το γυμνάσιο (Navarre High School) στη Florida και αποφοίτησε από το λύκειο Samuel Clemens High School στο Schertz. Έχει άλλα τρία μεγαλύτερα αδέρφια, έναν αδερφό και δύο αδερφές. Ο αδερφός του μάλιστα κυνηγά και αυτός το όνειρο του με το να γίνει ένας γνωστός ηθοποιός των ΗΠΑ.


                                                       Από μια φωτογράφηση του σε γνωστό περιοδικό


O Colton Haynes ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο σε ηλικία δεκαπέντε ετών στη Νέα Υόρκη. Η επιτυχία του ως μοντέλο ξεκίνησε μετά την εμφάνισή του σε μια φωτογράφηση του Bruce Weber για την Abercrombie & Fitch. Έκανε φωτογράφηση για το περιοδικό ΧΥ το 2006. Στη συνέχεια, έγινε το μοντέλο σε εκστρατείες για την  Κira  Plastinina, JC Penney, και Ralph Lauren. Το 2008, Haynes, συνέχισε την καριέρα του ως μοντέλο σε εκστρατείες όπως η Verizon και εμφανίστηκε επίσης σε πολλά editorials περιοδικών όπως Teen Vogue και το Arena.




                                                         Από φωτογράφηση του σε περιοδικό
                                                     

Η πρώτη του εμφάνιση ήταν σε μια καφετέρια της επιτυχημένης ταινίας Transformers το 2007. Έκανε επίσης μια εμφάνιση ως guest στη σειρά CSI: Μαϊάμι, έχοντας τον ρόλο του Brandon Fox, ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος αποτυγχάνει να αυτοκτονήσει λόγω τεράστιων χρεών. Έκανε μια σύντομη εμφάνιση ως μοντέλο σε δύο επεισόδια της σειράς The Hills. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2007, o Haynes έκανε οντισιόν για το ρόλο του Edward Cullen στην κινηματογραφική εκδοχή του μυθιστορήματος της Stephenie Meyer, Λυκόφως. Ο Robert Pattinson πήρε όμως τον ρόλο.
                                      Στη σειρά PrivilegedΤο 2008 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Privileged και στην σειρά Pushing Daisies. Μετά ήρθε ο ρόλος του στην τηλεοπτική ταινία Always and Forever. To 2009 κέρδισε τον ρόλο του Shane στη σειρά Look, που ήταν βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2007. Ο ίδιος σε συνέντευξη του τότε είχε δηλώσει "Έχω παίξει ένα 17χρονο μαλάκα. Η ταινία είναι πολύ ζωηρή με πολλύ γυμνό, σεξ, ναρκωτικά και την πραγματική εμπειρία ζωής που θα σοκάρει το κοινό. " Ακολούθησε επίσης πρωταγωνιστικός ρόλος το 2010 στην τηλεοπτική σειρά The Gates.
                                       O Colton Haynes στη σειρά CSI Miami Το απόγειο όμως της καριέρας του ήρθε πέρσι στην τηλεοπτική σειρά του MTV "Τeen Wolf", όπου έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. H σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ, και έχει ανανεωθεί για δεύτερο κύκλο,που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούνιο.
                                      Από την σειρά "Teen Wolf"Ακολουθούν αναλυτικά οι εμφανίσεις του στο χώρο της τηλεόρασης:
ΧρόνοςΤαινίεςΡόλος
2007TransformersCafe Kid
2009Always and ForeverScott Holland
2011Touring

2011Charlie Brown: Blockhead's RevengeLinus van Pelt
ΧρόνοςΤηλεόρασηΡόλος
2007CSI: MiamiBrandon Fox
The HillsModel
2008PrivilegedAlexander
Pushing DaisiesAres Kostopolous
2009Melrose PlaceJessie Roberts
2010The GatesBrett Crezski
2010–2011LookShane
2011–presentTeen WolfJackson Whittemore
2011The Nine Lives of Chloe KingΚai

O Colton Haynes είναι ήδη ένα λαμπερό αστέρι της αμερικανικής τηλεόρασης. Μένει να δούμε και την πορεία του στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου