Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Eurovision 2012: Oι Buranovskie Babushki για την Ρωσία!!!





Πραγματοποιήθηκε χτες η εθνική επιλογή της Ρωσίας, για την ανάδειξη του καλλιτέχνη και του τραγουδιού της, που θα την εκπροσωπήσει στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.


To show πραγματοποιήθηκε στο  Akademicheskiy Concert Hall στη Μόσχα. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Olga Shelest και ο Vladimir Zelenskiy. Συνολικά συμμετείχαν 25 καλλιτέχνες από τους οποίους το εισιτήριο για το Μπακού κέρδισαν οι γιαγιάδες Buranovskie Babushki με το τραγούδι " Party for everybody". Το τραγούδι επιλέχτηκε συνδυασμό επιτροπής και τηλεψηφοφορίας. Στο μουσικό διάλειμμα εμφανίστηκε η εκπρόσωπος της Ουκρανίας του 2008  Ani Lorak, η οποία τραγούδησε την συμμετοχή της "Shady Lady".


Ακολουθεί η φετινή συμμετοχή της Ρωσίας στη Γιουροβίζιον:






Στην εθνική επιλογή της Ρωσίας συμμετείχε ο νικητής της Γιουροβίζιον 2008 Dima Bilan σε ντουέτο με την Yuliya Volkova, πρώην μέλος των Tatu που εκπροσώπησαν την Ρωσία το 2003 στη Γιουροβίζιον. Τελικά κατέλαβαν την δεύτερη θέση. Το τραγούδι τους ωστόσο δικαιωματικά άξιζε την νίκη και παρατίθεται παρακάτω:






Info: Η Ρωσία εμφανίζεται στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 22 Μαΐου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου