Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στις 6 Μαϊού οι εκλογές!!!





Ο Πρωθυπουργός Λούκας Παπαδήμος θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 5 το απόγευμα για να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών.


Το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει για τελευταία φορά στις 2 το μεσημέρι, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση των μελών της κυβέρνησης για την προσφυγή στις κάλπες τον ερχόμενο μήνα. Μετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ακριβής ημερομηνίας της διεξαγωγής των εκλογών  και βεβαίως η απαραίτητη θυροκόλληση του διατάγματος διάλυσης της Βουλής.


Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις η ημερομηνία έχει «κλειδώσει» και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και οι κάλπες θα στηθούν κανονικά την πρώτη Κυριακή του Μάη, στις 6 Μαΐου.  Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος και ότι η νέα θα συνέλθει το Μάιο. «Με το καλό το Μάιο θα έχουμε νέα Βουλή», είπε ο κ. Πετσάλνικος, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια.


Το απόγευμα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης. Το σενάριο για εκλογές στις 6 Μαϊού μοιάζει να είναι πλέον πραγματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου