Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Λαμπάδες «Ακης Τσοχατζόπουλος » σε τρία διαφορετικά σχέδια!





Σε διάφορα καταστήματα στην Αθήνα ε΄καναν την εμφάνιση τους οι Λαμπάδες «Ακης Τσοχατζόπουλος » και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές εκδοχές με σκοπό να καλύπτουν όλες τις απόψεις σχετικά με την σύλληψη του.


Ο πρώην Υπουργός έβαλε δικηγόρους και ύστερα από δικαστική απόφαση αποσύρθηκε η λαμπάδα όπου ο Άκης Τσοχατζόπουλος εμφανίζοταν γυμνός σε πόζες go-go boy και ονομαζόταν «Ακης Υποψήφιος του ΛΑΟΣ». Οι δημιουργεί των λαμπαδών τονίζουν πως οι λαμπάδες "Άκης" θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τις αντίστοιχες λαμπάδες  «Barbie», καθώς απευθύνονται σε πολύ μεγαλύτερο εύρος πελατών, αφού κάθε μια από τις τρεις, απευθύνεται σε διαφορετικού τύπου καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, όσοι θεωρούν ότι ο Τσοχατζόπουλοςς – το "μεγάλο" σύμβολο του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιείται σαν «μάρτυρας», προκειμένου να εξιλεωθούν όλοι οι άλλοι, μπορούν να αγοράσουν τη λαμπάδα με τον Άκη-Χριστό. Όσοι πιστεύουν ότι ο πρώην υπουργός είναι ένοχος μπορούν να πάρουν τη λαμπάδα με τον Άκη-Σατανά. Τέλος, υπάρχει και η λαμπάδα Άκης-Βαθυπασοκτζής, (που τραβάς ένα κορδόνι και χορεύει ζεϊμπέκικο), για όσους πιστεύουν ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμβολίζει μια ολόκληρη εποχή.

Η εταιρία που κατασκεύασε τις κούκλες για να μπουν στις λαμπάδες ανακοίνωσε ότι  σκοπός της δεν ήταν να εκμεταλλευθεί τον κατηγορούμενο πρώην υπουργό για να αποκομίσει κέρδος, αλλά να προκαλέσει ευαισθητοποίηση για το τεράστιο ανθρωπιστικό θέμα του «Αποκηρυγμένου ΠΑΣΟΚου» που δεν καταλαβαίνει γιατί τον κατηγορούν. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί για να πληρωθεί μέρος του προστίμου του Κίμωνα Κουλούρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου