Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

6 πράγματα που περιμένουμε από το iPhone 5



Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο iPhone 5 σε δημοσιογράφους, όπου θα παρουσιαστούν τα νέα χαρακτηριστικά του καινούριου μοντέλου.


Οι αναλυτές του BusinessWeek έχουν ήδη βγάλει μια λίστα με έξι πράγματα που περιμένουμε να δούμε στην εκδήλωση αυτή:

Νέο, κομψό σχέδιο: Ένα από τα πράγματα που πουλάει η Apple στα προϊόντα της είναι φυσικά ο προηγμένος σχεδιασμός τους. Με δεδομένο ότι το iPhone 4S δεν είχε το wow factor που θα ήθελε, όλοι συμφωνούν ότι το νέο iPhone 5 θα έχει ένα πολύ πιο μοντέρνο σχέδιο, με διαφορετικές διαστάσεις, και φυσικά Gorilla Glass 2 στην οθόνη και LiquidMetal για έξτρα προστασία. 

Μεγαλύτερη οθόνη: Το iPhone 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, κατά πάσα πιθανότητα 4 ιντσών. Αυτό υπαγορεύει άλλωστε και ο ανταγωνισμός Μεγαλύτερο ύψος: Με δεδομένο το νέο σχέδιό του και την μεγαλύτερη οθόνη, η Apple ίσως αναγκαστεί να αυξήσει σημαντικά το ύψος του iPhone 5. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα δούμε κάτι ανάλογο με το Samsung Galaxy S3. Βέβαια αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε όσους θέλουν ένα κινητό για να το βάζουν στην τσέπη, και σίγουρα θα επιφέρει αντιδράσεις. Όμως όλα δείχνουν ότι το iPhone 5 θα είναι ψηλότερο.

4G LTE: Και πάλι λόγω του ανταγωνισμού, θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 5 θα υποστηρίζει το 4G Long-Term Evolution (LTE), για πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Αυτό το υποστηρίζει ήδη το Samsung Galaxy S III, που η Apple προσπαθεί να απαγορεύσει στις ΗΠΑ.

iOS 6: Όλα δείχνουν ότι μαζί με το iPhone 5, η Apple θα ανακοινώσει και τη νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της. 

Ίδια τιμή: Η Apple δεν αλλάζει την τιμολογιακή της πολιτική. Άλλωστε δεν έχει λόγο αφού της αποφέρει τεράστια κέρδη. Έτσι, και το νέο iPhone 5 δεν θα έχει μεγαλύτερη τιμή από τα προηγούμενα.

Νούμερα: Η Apple θα μας βομβαρδίσει με στατιστικά στοιχεία για να αποδείξει πόσο δημοφιλή είναι τα προϊόντα της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου