Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο Ταρζάν του 2012!!

O Dewet Du Toit

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ένας Άγγλος από το Μάντσετερ που δούλευε ως βοηθός ασφαλείας σε ένα σούπερ μάρκετ, παράτησε τα πάντα και μετακόμισε στη ζούγκλα της Αφρικής για να ζήσει όπως ο Ταρζάν.

Πρόκειται για τον  24χρονο Dewet Du Toit, που παράτησε την στολή της δουλειάς του, για να φορέσει τα κουρέλια και να ζήσει σε μια ζούγκλα της Αφρικής τρώγοντας έντομα.

Ο πατέρας του Dewet ήταν από μικρός φαν του Ταρζάν και είχε συλλέξει όλα τα βιβλία και τα κόμιξ που κυκλοφορούσαν για αυτόν. Όπως ήταν λογικό, οι ιδέες και το πάθος αυτό μεταλαμπαδεύτηκαν στον γιο του. Ο Dewet πέρασε κάποια χρόνια της παιδικής του ηλικίας στη Ναμίμπια, όπου ήρθε πιο κοντά με την φύση. Αυτό τον βοήθησε στην μετέπειτα απόφαση του να εγκαταλείψει τον υλικό κόσμο και να πάει να ζήσει στην ζούγκλα.



Ο ίδιος έκανε διάφορες δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ανέφερε ότι οι φίλοι του τον θεωρούν τρελό, αλλά ο ίδιος ξέρει ότι αυτό που έκανε ήταν γιατί το ήθελε από την στιγμή που γεννήθηκε. Αναφέρει ότι είναι σαν τον Ταρζάν με πολλούς τρόπους. Ο καλύτερος του φίλος είναι ένας ελέφαντας που ονομάζεται Shaka. Περνάει τον περισσότερο χρόνο του με τις μαϊμούδες, τις ζέβρες και τους κροκόδειλους. Σαν άτομο δεν ήταν πότε αυτός που θα πήγαινε σε πάρτυ φίλων και θα έπινε αλκοόλ. Ο ίδιος προτιμώ να τρώει φρούτα, βατόμουρα και επιλεγμένα είδη εντόμων, όπως ανέφερε.


Ο ίδιος γράφει σε βίντεο την καθημερινή του ζωή και ευελπιστεί ότι όλο και κάποιος θα τον δει, για να του προτίνει κάποιο ρόλο στο Χόλυγουντ. Ο ίδιος μένει 3 νύχτες τις εβδομάδας έξω στους θάμνους, ενώ τις υπόλοιπες στο σπίτι του σε μια πόλη της Νότιας Αφρικής, όπου μετακόμισε αφότου εγκατέλειψε το Μάντσεστερ το 2007. Τέλος, ο ίδιος δήλωσε ότι θα ήθελε να βρει μια "Jane", όπως στην πραγματική ταινία για να σκοτώσει την ώρα του.

Πηγή: Orange News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου