Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Να αλλάξει όνομα η Ελλάδα" προτείνει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης





Ο ευρωβουλευτής του κόμματος των Φιλελεύθερων στη Γερμανία, Γιώργος Χατζημαρκάκης, προτείνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Build" να αλλάξει ονομασία η Ελλάδα.


Ο κύριος Χατζημαρκάκης αναφέρει ότι πρέπει να καθιερωθεί σαν διεθνής ονομασία για την Ελλάδα, ο όρος "Hellas", γιατί στο εξωτερικό η λέξη "Greece" παραπέμπει σε ένα διαλυμένο πολιτικό σύστημα. Ο ίδιος αναφέρει ότι το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο, και προτείνει την δημιουργία μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών που θα αναδείξει πρόγραμμα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.


Η μεσαία τάξη σύμφωνα με τον κύριο Χατζημαρκάκη γίνεται όλο και φτωχότερη, και προειδοποιεί για τον κίνδυνο ενός πολέμου πείνας και φτώχειας στη χώρα μας, επικαλούμενος και τους χιλιάδες νεοάστεγους στους δρόμους της Αθήνας.


Info: Η εφημερίδα "Build" έκανε πρόσφατη δημοσκόπηση, κατά την οποία το 53% των Γερμανών πιστεύει ότι η χώρα μας πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Στην ερώτηση εάν θα πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα το δεύτερο πακέτο βοήθειας εάν δεν εκπληρωθούν οι όροι σταθεροποίησης, το 80% των Γερμανών εμφανίζεται να απαντά αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου