Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Θα χτυπήσουν οι Anonymous την Κυριακή των εκλογών;





Οι Anonymous προειδοποίησαν ότι θα χτυπήσουν τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών τη Κυριακή των εκλογών, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.


Την Τετάρτη αναρτήθηκε βίντεο στο διαδίκτυο σύμφωνα με το οποίο οι Anonymous παραβίασαν τους εξυπηρετητές (server) της γερμανικής πρεσβείας από όπου απέσπασαν 17 gigabyte αρχείων, ενώ αποκαλύπτουν ότι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία του μέχρι πρότινος Γερμανού πρέσβη, Ρόναλντ Βένεγκερ.


Στον όγκο αυτών των πληροφοριών που απέσπασαν περιλαμβάνονται έγγραφα, βίντεο και άλλο ηχητικό υλικό από ανακρίσεις. Επιπλέον, κάνουν γνωστό πως σύντομα τα αρχεία θα ανέβουν σύντομα στην ιστοσελίδα Wikileaks. Στο βίντεο των χακτιβιστών περιλαμβάνεται συνομιλία μεταξύ του ειδικού εφέτη ανακριτή Μόκκα και του μέλους της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.


Κατά τους δημιουργούς του μηνύματος, η ύπαρξη του οπτικοακουστικού υλικού από τις ανακρίσεις, στην κατοχή του πρώην Γερμανού Πρέσβη, αποδεικνύει την παρέμβαση της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη, δικαιοσύνη που πρέπει να είναι ανεξάρτητη.


Ακολουθεί και σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου