Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Χρυσαυγίτες "ξεσπιτώνουν" στα Χανιά παράνομους μετανάστες
Το ρατσιστικό ακροδεξιό κόμμα "Χρυσή Αυγή " ανέλαβε με το έτσι θέλω δράση στα Χανιά με "εκκαθαριστικές επιχειρήσεις" κατά τις οποίες απομακρύνει παράνομους μετανάστες από σπίτια,  όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το τοπικό όργανο του λαϊκού συνδέσμου σε σχετική ανάρτηση blog του.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος με υπότιτλο  "Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά σε όλη την Κρήτη όπου ζητείται η βοήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" αναφέρει συγκεκριμένα:

"Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.

Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την... 'κυριότητα' του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο!

Με την μαρξιστική λογική της 'συνιδιοκτησίας' και της... ανακατανομής του 'πλούτου' (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ωστόσο δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες".

Από την παραπάνω περιγραφή πρέπει να τονιστεί  ότι απουσιάζει το πώς ακριβώς απομακρύνθηκαν οι μετανάστες και με ποιά μέσα. Το ρατσιστικό κόμμα βγάζει στην επιφάνεια μόνο αυτά που το συμφέρει, χωρίς να κάνει λόγο στη βία που χρησιμοποιούν τα μέλη του σε καθημερινή βάση. Παίρνοντας την εξουσία στα χέρια τους νομίζουν ότι βοηθάνε τον κόσμο. Η Κυβέρνηση από την άλλη πλευρά αδυνατεί να δράσει απέναντι τους.


Από τη σελίδα της Χρυσής ΑυγήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου