Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Παρουσίαση των νέων MS Office 2013 και Office 365





Η Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη γενιά του Office . Πρόκειται για το Office 2013 για την επιτραπέζια (desktop) έκδοση και το Office 365, το οποίο θα έχει τις ίδιες υπηρεσίες, αλλά θα είναι συνδρομητικό και θα έχει ολοκλήρωση με το SkyDrive, την cloud υπηρεσία της εταιρείας.


To office περιλαμβάνει όλες τις νέες ανασχεδιασμένες εκδόσεις των Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote και μερικές ακόμη εφαρμογές, οι οποίες δείχνουν φιλικότερες και "εξυπνότερες".


Στις μεγαλύτερες αλλαγές του Office 2013, περιλαμβάνεται η ενσωμάτωση με το SkyDrive και η λειτουργία σε πλήθος διαφορετικών συσκευών. Η πλατφόρμα αυτή λειτουργεί εκτός από ηλεκτρονικό υπολογιστή  και σε tablets που τρέχουν Windows 8, καθώς και σε Windows τηλέφωνα.



Ως προς τις επιτραπέζιες (dekstop) εκδόσεις, η πλατφόρμα θα τρέχει μόνο σε Windows 7 και Windows 8, αφού δεν υποστηρίζονται τα Windows XP, ούτε και τα Vista. Επίσης, θα υπάρχει και έκδοση για Mac, διαθέσιμη με το λανσάρισμα των προϊόντων.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο Office στην αγορά, ούτε τις τιμές πώλησης των πακέτων και των συνδρομών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου