Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Eurovision 2012 Βουλγαρία: H Sofi Marinova στο Αζερμπαϊτζάν!





Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθνική επιλογή της Βουλγαρίας για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.


Προηγήθηκε τον Ιανουάριο ένας ημιτελικός, από τον οποίο επιλέχτηκαν οι δώδεκα σημερινοί φιναλίστ. Παρατίθεται η λίστα των συμμετεχόντων



  1. Go Week - The way you see the world
  2. Todor Gadzhalov - Still love you
  3. Steliyana Hristova - Putyat
  4. Rene Ranev - Alone
  5. Dess - Love is alive
  6. Svetozar Hristov - Keep me down
  7. Simona Sivanio - Eternal
  8. Ivaylo Kolev ft. Hipnotik - Searching for the words
  9. Sofi Marinova - Love unlimited
  10. Vyara Pantaleeva - Vyara
  11. New 5 - Chance for a better life
  12. Tsvetelin Atanasov-Elvisa ft. DZ - Love goes around
Στο μουσικό διάλειμμα εμφανίστηκαν η φετινή εκπρόσωπος της Γαλλίας Αngunn, ο φετινός εκπρόσωπος της Μάλτας  Kurt Calleja , η φετινή εκπρόσωπος της Δανίας Soluna Samay και η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου Ήβη Αδάμου. Συμμετείχε επίσης η Elitsa Todorova & Stoyan που εκπροσώπησαν την Βουλγαρία το 2007 στη Γιουροβίζιον και ο φετινός εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στη Γιουροβίζιον Τζούνιορ Ivan Ivanov.

Το εισιτήριο για το Μπακού κέρδισε η Sofi Marinova τελικά με το τραγούδι Love unlimited.Το τραγούδι επιλέχτηκε σε συνδυασμό 50-50 από επιτροπή και κοινό

Ακολουθεί η φετινή συμμετοχή της Βουλγαρίας στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον



Trivia: H Bουλγαρία συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνσιμό της Γιουροβίζιον το 2005. Μόνο μια φορά πέρασε στον τελικό, το 2007 όπου και κατέλαβε την 5η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου