Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Το πορτρέτο της εβδομάδας: William Levy!





Ο William Levy είναι το νέο λαμπερό αστέρι της Λατινικής Αμερικής και έχει κλέψει τις καρδιές πολλών σε ολόκληρο τον κόσμο. Πέρα από πετυχημένο μοντέλο είναι ήδη και διάσημος ηθοποιός, πρωταγωνιστής σε τηλενουβέλες που έχουν σπάσει την τηλεθέαση σε πολλές χώρες του κόσμου.


Ο William Levy  γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου το 1980 στην πόλη Cojimar της Κούβας. Στα 14 του χρόνια εγκατέλειψε την πατρίδα του και μετακόμισε στο Miami της Florida με την οικογένεια του. Στο σχολείο ήταν κορυφαίος αθλητής του baseball, γεγονός το οποίο τον βοήθησε στην μετέπειτα επαγγελματική του πορεία καθώς του δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει υποτροφία και να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Με το που τελείωσε τις σπουδές του μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου άρχισε να σπουδάζει ηθοποιία, ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα. Οι σπουδές του πάνω στην υποκριτική συνεχίστηκαν και στο Μαϊάμι και στην πόλη του Μεξικό. 


Σχετικά με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ο ίδιος ήταν μέχρι πρόσφατα Εβραίος, λόγω του παππού του. Το 2009 ο ίδιος στράφηκε στον Καθολικισμό, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τον εξέφραζε περισσότερο. Ο William δούλευε αρκετά χρόνια σαν μοντέλο στο πρακτορείο  Next Models. Αργότερα, συμμετείχε στα ριάλιτι σόου της τηλεοπτικής εταιρίας Telemundo,Isla de la Tentación και Protagonistas de Novela 2.


                                          Βίντεο από το ριάλιτι Isla de la Tentación 

                                           Βίντεο από το ριάλιτι  Protagonistas de Novela 2
Φωτογράφηση του William σε γνωστό περιοδικό

Έπειτα άρχισε τις εμφανίσεις του στις πολύ γνωστές σε όλους τηλενουβέλες. Από τις πρώτες του εμφανίσεις ήταν η τηλενουβέλα Olvidarte Jamas (Ποτέ δεν σε ξεχνώ). Ακολούθησαν το Mi Vida Eres Tu (Είσαι η ζωή μου) and η Acorralada. Σε αυτές τις τηλενουβέλες δεν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά παρόλα αυτά η υποκριτική του σε αυτές τις σειρές αποτέλεσε το έναυσμα για τους μετέπειτα πρωταγωνιστικούς ρόλους του. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, που απογείωσαν την καριέρα του ήταν η τηλενουβέλα  Pasión. H εμφάνιση του αυτή έκανε την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής τηλενουβέλων την Televisa να των καλέσει σε ακρόαση για τις διάφορες σειρές που ετοίμαζε.

             
                                            Βίντεο από την σειρά Pasion

Έτσι η Televisa του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά  Cuidado con el Angel (προσοχή με τον άγγελο). Η σειρά αυτή προβλήθηκε αρχικά στο Μεξικό και αργότερα στις ΗΠΑ (2008) στο κανάλι Univision. Η σειρά είχε κατά μέσο όρο ημερησίως 45,7 εκατομμύρια τηλεθεατές.
                                          Cuidado con el angel

Ακολούθησε πρωταγωνιστικός ρόλος το 2009 στην τηλενουβέλα  Sortilegio  ( Ξόρκι), η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και στις ΗΠΑ και στην Λατινική Αμερική. Ο τελευταίος του πρωταγωνσιτικός ρόλος ήταν το 2011 στην τηλενουβέλα   Triunfo del Amor (Ο θρίαμβος της αγάπης), όπου σημείωσε ανάλογη επιτυχία.

                                             Triunfo del Amor

Ο William έχει εμφανιστεί στον τρίτο κύκλο της διάσημης μεξικάνικης σειράς Mujeres Asesinas (Γυναίκες Δολοφόνοι). Ο ηθοποιός εμφανίστηκε και στο θέατρο στην παράσταση Un Amante a la Medida το 2009 και το 2010. Η περιοδεία της θεατρικής παράστασης συνεχίστηκε και στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία.
                                          Θεατρική παράσταση Un Amante a la Medida

O William  εμφανίστηκε πέρσι και στο βίντεο κλιπ της Jennifer Lopez ¨I´m into you¨¨

Ακολουθούν και τα διάφορα βραβεία που έχει λάβει ο ηθοποιός μέχρι σήμερα
  • 2011: Premios Juventud "Esta buenisimo"
  • 2010: Bravo Καλύτερος ηθοποιός 2010 για την σειρά Sortilegio
  • 2010: Premios Juventud "Esta buenisimo"
  • 2009: Premios Juventud "Esta buenisimo"
  • 2008: Bravo Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός για το 2008 στη σειρά Pasion).

[]Άλλα Βραβεία

  • 2011: People en Español's Λίστα με τους πιο 50 ωραίους άντρες
  • 2009: People en Español Στους 25 πιο  ωραίους άντρες
  • 2009: People en Español   Στους πιο 50 ωραίους άντρες
  • 2008: Quién, μεξικάνικο περιοδικό, Στους 12 πιο σέξυ άντρες.
  • 2008: People en Español   Στους πιο 50 ωραίους άντρες
  • 2006: People en Español   τΣους πιο 20 ωραίους άντρες

Προσωπική Ζωή
Ο ηθοποιός είχε σχέση με την ηθοποιό  Elizabeth Gutiérrez με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη. Γνωριστήκανε στα γυρίσματα του ριάλιτι Protagonistas de Novela 2. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ και τερμάτισαν την σχέση τους πέρσι. Το 2010 κατηγορήθηκε από μια ανήλικη για σεξουαλική κακοποίηση. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση.


Ο William παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, είναι ήδη επιτυχημένος ηθοποιός και μοντέλο. Έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη του εμφάνιση στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Οι σειρές του έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία..Μένει να δούμε το επόμενο του βήμα..Ποιο θα είναι άραγε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου