Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Αυτό θα πει πόλεμος!!!



Ο Tuck (Tom Hardy) και ο FDR (Chris Pine) είναι πράκτορες της CIA. Δουλεύουν μαζί και είναι αχώριστοι φίλοι.  Ο FDR είναι γυναικάς και αποφεύγει τις δεσμεύσεις, ενώ ο Tuck είναι χωρισμένος με ένα παιδί. Ο τελευταίος πιστεύει ότι είναι η ώρα να αρχίσει ξανά να βγαίνει ραντεβού και για αυτό το λόγο επισκέπτεται μια ιστοσελίδα γνωριμιών με άμεσο στόχο να γνωρίσει την γυναίκα των ονείρων του. Εκεί, γνωρίζει τη Lauren (Reese Witherspoon), μια πετυχημένη επαγγελματία που ενώ η δουλειά της είναι να τεστάρει προϊόντα, δεν μπορεί να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Μετά το πρώτο ραντεβού της με τον Tuck, η Lauren συναντά τυχαία τον FDR και ενώ στην αρχή δεν ενθουσιάζεται μαζί του, τελικά συμφωνεί να βγει και μαζί του ραντεβού. Τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται όταν οι δύο φίλοι συνειδητοποιούν ότι βγαίνουν με την ίδια γυναίκα. Από τότε ένας "πόλεμος" αρχίζει μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει την Lauren. Θα λήξει άραγε αυτός ο πόλεμος μεταξύ των δύο φίλων? Ποιος τελικά θα κερδίσει την ωραία Lauren?


Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία δράσης με στιγμές απίστευτου γέλιου. Το καστ είναι ιδιαιτέρως προσεγμένο με εξαίρεση ίσως της Reese Witherspoon, η οποία φαίνεται ότι "προσποιείται" πολύ για να αποδώσει πιστά τον ρόλο της. Αντιθέτως, οι δύο κεντρικοί ήρωες πέρα από τα ξεχωριστό χάρισμα της ομορφιάς τους, προσφέρουν απίστευτες δόσεις γέλιου. Λίγο το χιούμορ, λίγο το αντρικό καστ και λίγο ο σωστός ρυθμός της ταινίας προσφέρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Η ταινία δεν έχει και τόσο ρεαλιστικές σκηνές, ειδικά στο σημείο που τους δύο ήρωες τους καταδιώκουν οι οργισμένοι εχθροί τους. Το ρομάντζο σε γενικές γραμμές δεν παρουσιάζεται επιτυχώς. Παρόλα αυτά το ρομάντζο αναπληρώνεται από τον Tom Hardy και την πρώην σύζυγο του.



Η ταινία βαθμολογείται από το Imdb με 6.5. Εγώ θα την βαθμολογούσα άνετα με 8.

Ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου